Maak contact met andere gezinnen die dezelfde
interesse en activiteiten delen.

U bent een ouder


Win een uur per dag

Betrouwbaar en leuk

Koalift maakt het gemakkelijk voor ouders binnen dezelfde school, club en andere jeugdbeweging om contact te maken met andere gezinnen en zich te organiseren.

Makkelijk en  gepersonaliseerd

Makkelijk en gepersonaliseerd

Koalift is aangepast aan de besoins en de assistent bij de organisator en de partager van de mobiliteit met alle ouders en quelques klikken. U kunt ook kiezen voor alternatieven voor de auto en de ritten van uw kinderen te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer delen op ons platform.

Efficiënt en optimaal

Door multimodaal vervoer en pooling-reizen te promoten, vereenvoudigt Koalift de gezinsmobiliteit om het aantal gemaakte shuttles te verminderen en de tijd van de ouders te optimaliseren.

Screenshot_2

Download onze app voor ouders!

Download onze nieuwste app

Screenshot_2

Koalift faciliteert de manier waarop ouders de ritten van hun kinderen makkelijk en betrouwbaar kunnen organiseren en delen met andere ouders.
... en dit helemaal gratis!

Vervoeg uw vereniging

Schrijf u in op Koalift en word lid van de scholen en extra-scolaire activiteiten waar uw kinderen lid van zijn. Alle registraties worden gevalideerd door de vereniging om in alle vertrouwen te carpoolen! Als uw vereniging niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op en wij zullen het nodige doen.

Vervolledig uw voorkeuren

Vul na registratie uw profiel in en publiceer uw mobiliteitsbehoeften en -voorkeuren in slechts een paar klikken: welk vervoer gebruikt u per gemeenschap (fiets, te voet, auto, openbaar vervoer), wanneer bent u beschikbaar om een ​​andere ouder te helpen, wanneer en voor welke activiteit van uw kinderen heeft u hulp nodig, etc.

Ontmoet andere ouders

Dankzij de interactieve kaart kan u nieuwe ouders ontdekken waarvan de kinderen in dezelfde vereniging zitten als de uwe. Met hen kan u dan in alle vertrouwen de ritten delen van uw kinderen! Stuur ze privéberichten en maak uw vertrouwde bubble.

Laat ons u helpen

Maak privé Bubbles met je vrienden en nieuwe kennissen. Publiceer reisverzoeken naar een Community en reageer op de reiswaarschuwingen van je vrienden in je Bubbles. Koalift zorgt voor de rest om uw leven gemakkelijker te maken.


Volg ons

Screenasdshot_2

© Copyright 2020 Koalift - Alle rechten voorbehouden